Camerabewaking

Uw specialist in camerabewaking Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rijsoord

Camerabewaking is de manier om uw woonhuis of bedrijfspand in de gaten te houden op het moment dat u er niet bent. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos en is het ook mogelijk om uw camerabeelden in de cloud op te slaan. Wij hebben ons al vele jaren gespecialiseerd in camarabewaking en kunnen hierdoor een plan op maat voor u ontwikkelen. Wist u dat wij ook een webwinkel hebben waarop wij IP camera producten aanbieden? Kijk snel op: IP camera webwinkel

IP camera installatie

De keuze voor een juiste IP camera is geen eenvoudige keuze, vaak wordt er alleen gekeken naar een prijs maar niet naar de beeldkwaliteit. Wij leveren IP camera’s van Hikvision waardoor u altijd verzekerd bent van hoogwaardige IP camera’s voor een betaalbare prijs. De keuze in IP camera’s is enorm, zo zijn camera’s verkrijgbaar van 2 tot maar liefst 8 megapixel! Ook zijn beweegbare IP camera’s te koop, deze worden ook wel PTZ (pan, tilt, zoom) genoemd.

Wij kunnen zorgen voor de beveiliging van uw woonhuis doormiddel van camera’s met HD beeld en infrarood, zo heeft u beelden van optimale kwaliteit voor maximale herkenning zowel dag als nacht. De beelden van uw camera’s worden binnen het woonhuis opgeslagen op een externe harde schijf. Ook kunt u de live beelden van uw camera bekijken met uw smartphone via een speciale app!

camerabewakingWij kunnen camera’s leveren voor zowel binnen- als buitenshuis.

Camera installaties voor bedrijven

Naast de camerabewaking van woonhuizen worden de bedrijfslocaties ook niet vergeten! In samenwerking met een gerenommeerd elektricien en camerabewakingsspecialist kunnen wij u systemen van Panasonic of Samsung aanleveren waarmee de gehele bedrijfslocatie in beeld gebracht kan worden.

camerabewaking Rotterdam

Tel: 010-8465200 / 06-53252028Vul hier ons contactformulier in

Call Now