Computerhulp Ridderkerk

Computerhulp in Ridderkerk

U bent opzoek naar computerhulp in Ridderkerk. Zeevalk IT kan u van dienst zijn bij vele oplossingen voor computerproblemen. Aan de hand van enkele programma’s kunnen wij uw computer controleren op bijvoorbeeld virussen, malware, spyware of andere zaken waardoor uw computer minder goed zal functioneren.  Tijdens onze werkzaamheden laten wij u precies zien waar de mogelijke fouten zitten en hoe dit opgelost dient te worden.

computerhulp ridderkerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Computerhulp Ridderkerk met internet

Heeft u een nieuwe internetaansluiting maar weet u niet precies hoe u deze aan kunt sluiten of in moet stellen. Wij kunnen uw netwerk volledig inrichten en ervoor laten zorgen dat er bijvoorbeeld centraal in huis geprint kan worden. Ook het plaatsen van accesspoint of het verbeteren van uw wifi aansluiting behoort tot ons takenpakket.

Gegevens backup

Een backup maken van belangrijke gegevens is een must. Wij bieden u speciale software die het mogelijk maakt om éénvoudig en snel een backup te maken van uw gegevens.

Computercursus Ridderkerk

Zeevalk IT geeft computercursus aan huis, wij kunnen bijna alle problemen en vragen rondom het computergebruik  behandelen. Bent u niet helemaal zeker of uw computer wel helemaal up to date is en/of veilig? Wij kunnen u een cursus geven zodat u snel en zelfstandig op weg kunt met de computer. Wij kunnen voor u de volgende onderwerpen behandelen

  • Algemene basiskennis PC
  • Veilig en snel mailen
  • Gebruik van uw smartphone of tablet
  • Werken met social media (Facebook, Twitter, Instagram of Whatsapp)

Aanschaf van nieuwe computerapparatuur

U wilt nieuwe computerapparatuur aanschaffen maar weet niet goed een keuze te maken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een advies op maat geven en daarnaast ervoor zorgen dat uw nieuwe PC of laptop gebruiksklaar wordt geïnstalleerd bij u  thuis. Veel computers worden op dit moment voorzien van een zogenoemde SSD schijf. Deze SSD schijf start vele malen sneller op en is daarom een aanrader voor uw laptop of PC.

[contact-form-7-custom-skin id=”206″]

Call Now