Online opslag

Online opslag van uw bestanden op Nederlandse bodem!

Met de online opslag van Zeevalk IT heeft u overal toegang tot uw bestanden, afbeeldingen, muziek en video’s. U maakt gebruik van onze software die u installeert op uw PC, laptop, tablet of smartphone.
U kunt vervolgens in de applicatie aangeven welke bestanden u wilt opslaan op de online opslag. De bestanden die worden opgeslagen op onze online opslag, bevinden zich op Nederlandse servers. offline_storage
Het is tevens mogelijk om onder ‘Deze computer’ een netwerkdrive aan te maken. U kunt alle bestanden die u normaal opslaat op uw PC opslaan op deze netwerkdrive. Wel zo veilig!

Prijslijst

Specificaties5 GB250 GB500 GB2 TB
€ 9,95 p/m€ 12,95 p/m€ 21,95 p/m€ 39,95 p/m
ContractPer maandPer maandPer maandPer maand
Dubbel uitgevoerd
Webinterface
iPhone/ iPad App
Android App
Nederlandse opslag

Opslag van uw foto’s

Online opslag is ook ideaal als u in het buitenland bent voor bijvoorbeeld een vakantie. Tijdens een vakantie worden er aardig wat foto’s geschoten. Mocht je SD-kaart vol zijn en je hebt geen vervangende bij je, dan biedt de online opslag de uitkomst. Overal ter wereld kun je met de geïnstalleerde cliënt op laptop, tablet of telefoon toegang krijgen tot je foto’s. Mocht er onverwacht iets gestolen worden, heeft u altijd een back-up.

IPhone/IPad en Android App.

Met de speciaal ontwikkelde app heeft u via uw IPhone/IPad of Android toestel altijd toegang tot uw bestanden. Het is ook mogelijk om bestanden vanaf uw telefoon naar de online opslag te sturen. Zo bent u te allen tijde verzekerd dat uw bestanden op uw telefoon veilig zijn.

 

Tel: 010-8465200 / 06-53252028Vul hier ons contactformulier in

Call Now