Computerhulp Barendrecht

Zeevalk IT heeft ruim 10 jaar ervaring met het aanbieden van computerhulp in Barendrecht. Heeft u een trage PC of laptop? Wij kunnen in korte tijd uw pc of laptop opschonen en hierdoor gelijk vrijmaken van virussen en andere ongewenste programma’s. Daarnaast kunt u bij Zeevalk IT ook terecht voor advies op het gebied van hard en software en de aanschaf hiervan.

Computerproblemen Internet

U kent het vast wel, u heeft een slecht Wifi bereik of uw internet verbinding is niet optimaal of wellicht wilt u meer dan 1 computer aansluiten. Zeevalk IT kan u prima ondersteunen bij het aanleggen van een thuisnetwerk. Bij het aanleggen van een thuisnetwerk worden alle apparaten die u in huis heeft toegevoegd in het netwerk. Ook uw mobiele apparaten zoals bijvoorbeeld een iphone of ipad kunnen in het netwerk worden toegevoegd. Wilt u centraal vanaf uw computer of mobiel apparaat kunnen printen? Wij kunnen uw printer in het netwerk toevoegen.

Uw data veilig opgeslagen

Is uw data veilig opgeslagen? Van veel PC’s wordt er geen back-ups gemaakt. Bij uitval van onderdelen of beschadigingen van het besturingssysteem bestaat de kans dat uw data verloren gaat. Wij kunnen uw thuisnetwerk voorzien van een back-up mogelijkheid. Wij plaatsen een externe harde schijf (NAS) waardoor uw data veilig opgeslagen worden. Hierbij bestaat de mogelijkheid om uw data veilig te laten opslaan in de cloud.

Wifi installeren Barendrecht

U heeft een modem en wilt de beschikking over Wifi? Zeevalk IT kan voor u een passende oplossing aanbieden voor Wifi in uw woonhuis of bedrijfsruimte. Daarnaast kunnen wij over zorgen voor een apart gasten wifi netwerk voor uw bedrijf met mogelijkheden tot het inchecken op Facebook voordat de gebruiker kan inloggen op uw netwerk. Dit is een zeer goede reclame voor uw bedrijf, ook is het mogelijk om toezicht te houden op  uw wifi netwerk en rechten in te stellen. Wilt u vrijblijvend advies over het wifi installeren? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Computerhulp Barendrecht

Bent u opzoek naar computerhulp in Barendrecht? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bereiken in de avonduren of in het weekend.

computerhulp barendrecht

 

 

 

 

 

 

 

[contact-form-7-custom-skin id=”206″]

Call Now