Computerhulp Rotterdam

Computerhulp in Rotterdam

Bent u opzoek naar computerhulp in Rotterdam aan huis? Zeevalk IT heeft al ruim 10 jaar ervaring bij het oplossen van computerproblemen. Veel computers worden naar verloop van tijd traag, wij bieden de mogelijkheid om uw computer op te schonen of opnieuw te installeren. Ook het oplossen van fouten in het systeem behoren tot de mogelijkheden, lopen er bijvoorbeeld pagina’s vast of wil het uitvoeren van bepaalde functies binnen programma’s niet werken? Wij kunnen voor u een oplossing bieden.

Computerhulp rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

Wifi installeren Rotterdam

Wifi is niet meer weg te denken, zowel prive als zakelijk wordt er volop gebruik gemaakt van wifi. Veel voorkomende problemen zijn dat het Wifi netwerk niet toereikend is en dat er in gedeeltes van woon of kantoorruimte geen bereik is. Bij het aanleggen van een wifi netwerk is het van belang dat de apparaten die bedraad zijn op de juiste punten zijn aangesloten. Wij kunnen u advies geven voor het verbeteren van uw wifi netwerk. Gebruikt u bedrijfsmatig uw netwerk en wilt u controleren wat de gebruikers op uw netwerk doen? Door het toepassen van speciale access points kunt u het netwerkgedrag van uw bedrijf bekijken en eventueel blokkades inrichten.

Senioren computerhulp Rotterdam

Speciaal voor senioren bieden wij computerhulp aan huis. Is het Windows besturingssysteem voor u niet duidelijk of wilt u meer informatie over het verzenden van e-mails of instellen van uw Iphone of Ipad? Zeevalk IT geeft advies aan huis voor een betaalbare prijs. Daarnaast kunnen wij uw computer éénmaal per maand voorzien van updates of controleren op virussen en andere ongewenste programma’s. Vaak zien wij bij senioren dat er gebruik wordt gemaakt van verouderde besturingssystemen, wij kunnen u daarom adviseren bij de aanschaf van computerapparatuur.

Computermonteur in Rotterdam

Wil u computer helemaal niet meer opstarten? Wij kunnen voor u onderzoeken waar het probleem zit en vervolgens een passende oplossing verzinnen.

[contact-form-7-custom-skin id=”206″]

 

 

Call Now